Restaurant Riviera

Zaffelare

 

 Restaurant Riviera

   Meester-Chef
    RenĂ© Van de Walle
    presenteert U
    de fijnste
    gerechten aan  
    aanvaardbare prijzen.

  Feestzaal


 

  

Valentijn 

Weekend VAN 9 EN 10 februari
WOENSDAG 14 FEBRUARI
EN WEEKEND VAN 17 EN 18 februari

http://www.restaurantriviera.be/hartje.jpg

 

Welkomstaperitief met mondpleziertjes

Fris samenspel van gemarineerde zalm op knolselder
en gebakken st jacobsnootjes,lichte vinaigrette
met kaviaar

Gebakken zeetongreepjes met garnaaltjes
op jonge spinazie en sausje van chablis

Sorbet van passievruchten

Huwelijk van ontbeend kwarteltje en kalfszwezerik
vergezeld van primeurgroentjes en fijn sausje
op basis van kalfsjus verrijkt met port
 
Dessertje voor verliefden

Mokka en babbelsnoepjes

E N K E L   O P   R E S E R V A T I E

75 Euro, all in
Bijpassende wijnen en water inbegrepen

Reservaties uitsluitend telefonisch op: 09 355 65 07.