Restaurant Riviera

Zaffelare

 

 Restaurant Riviera

   Meester-Chef
    Ren√© Van de Walle
    presenteert U
    de fijnste
    gerechten aan  
    aanvaardbare prijzen.

  Feestzaal


 

  


 MENU 1

65 Euro p.p.
wijnen en waters
inbegrepen


Aperitief met
welkomsbordje
*
Veloute "Carmen"
*
Pakketje van zeetong en zalm
op bedje van soya met zuiders
tomatensausje geparfumeerd
met koningskruid
*
Sorbet
*
Ovengebraden lamsnootjes
met truffelsausje, taartje van 
primeurgroenten en zijn gratin
(of kroketjes)
*
Dessert
*
Mokka en versnaperingen

 

MENU 2

65 Euro p.p.
wijnen en waters
i
nbegrepen


Aperitief met welkomsbordje
*
Groentenroomsoepje
*
Gebraden zalmmoot met
jonge prei en knolselder,
mousseline van riesling
*
Sorbet
*

Australische rundstournedos
"Archiduc", fruitgarnituur en kroketjes
*
Dessert
*
Mokka en versnaperingen

 

MENU 3

70 Euro p.p.
wijnen en waters
inbegrepen


Aperitief met welkomsbordje
*
Oostendse visserschotel
*
Consomme "Verduriere"
*
Jonge eendeborst met
nectarines en boschampignons
op bigarade van cassis met
amandelkroketjes
*
Dessert
*
Mokka en versnaperingen

 

MENU 4

75 Euro p.p.
wijnen en waters
inbegrepen


Aperitief met welkomsbordje
*
Gevogeltevelouté met
amandelschilfers
*
Zeetongrolletjes en scampis
in lichte curryroom
*
Sorbet
*
Chateaubriand "Fleurie" met
waaier van primeurgroenten,
gratin dauphinois of kroketjes
*
Dessert
*
Mokka en versnaperingen